30 Septembrie 2019

Bataie cu sabii si bate in centrul Capitalei: O persoana a murit, iar alta este in stare grava



O persoana a murit, duminica seara, dupa ce mai multi indivizi s-au incaierat in Piata Constitutiei. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti, Serviciul Omoruri. Cinci persoane au fost duse la audieri.

Doua grupuri s-au intalnit in Piata Constitutiei, in fata Palatului Parlamentului, si au pornit o bataie in care au folosit bate si sabii, scrie digi24.ro. Martorii spun ca au auzit o impuscatura. La fata locului a fost descoperita, intr-adevar, o arma. Echipajul SMURD venit la interventie a gasit un barbat de 30 de ani fara suflare si un altul, de 21 de ani, in stare foarte grava.

Incidentul a avut loc duminica, in jurul orei 23:00. Mai multe persoane s-au intalnit in Piata Constitutiei si au inceput sa se alerge si sa se loveasca. Martorii spun ca ar fi venit inclusiv cu bate si sabii. Doi tineri au fost grav raniti. Unul dintre ei a fost lasat intr-o balta de sange, dupa cum spun martorii. A fost transportat de urgenta la Spitalul Universitar. Alt tanar, in varsta de 30 de ani, a intrat in stop cardio-respirator. Medicii veniti la fata locului au incercat minute in sir sa il resusciteze, dar nu au reusit sa il readuca la viata si au declarat decesul barbatului.



Citeste si