Procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Iasi au propus arestarea preventiva pentru 30 de zile a unui minor din comuna Siretel, care este acuzat ca in urma cu o luna a ucis un padurar din localitate pentru ca ar fi fost prins la furat lemne, scrie Ziare.com.

Minorul, un baiat de 17 ani, este acuzat de procurori de savarsirea infractiunilor de tentativa de talharie calificata si omor calificat.

Potrivit unui comunicat remis presei, propunerea Parchetului de pe langa Tribunalul Iasi a fost admisa de judecatorul de drepturi si libertati din cadrul Judecatoriei Iasi.

"Cauza a fost investigata impreuna cu lucratorii de politie din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale - IPJ Iasi. In fapt s-au retinut ca la data de 12 septembrie, inculpatul minor I.I. s-a deplasat in padurea denumita 'Todosoaia' pentru a sustrage lemne, unde a fost surprins de victima G.R. (padurar). In aceste circumstante, inculpatul a atacat victima cu o secure si i-a aplicat cel putin patru lovituri in zona capului, provocandu-i leziuni care au condus la decesul victimei.

Amintim ca, in septembrie, un padurar de 50 de ani, angajat al Ocolului Silvic Pascani, a fost gasit mort intr-o padure de pe raza Districtului V Harmanesti.

Citeste materialul integral pe Ziare.com.

Sursa foto: shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri