Un barbat ameninta cu amplasarea unei bombe la o banca de pe Calea Victoriei, unde au fost trimisi pirotehnisti ai Politiei Romane.

"Reprezentantii unei banci cu sediul pe Calea Victoriei au anuntat ca o persoana care si-a exprimat anumite nemultumiri a amenintat cu amplasarea unui dispozitiv exploziv la acest sediu. La acest moment se actioneaza in zona, inclusiv cu participarea pirotehnistilor din cadrul IGPR", informeaza un comunicat al Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR) transmis miercuri, conform Agerpres.ro.

La ora transmiterii acestei stiri, la sediul BCR de pe Calea Victoriei, unde a fost primita alerta, se afla echipe de pirotehnisti. De asemenea, zeci de angajati asteapta in fata cladirii finalizarea verificarilor.

"Reprezentantii unei banci cu sediul pe Calea Victoriei au anuntat ca o persoana care si-a exprimat anumite nemultumiri a amenintat cu amplasarea unui dispozitiv exploziv la acest sediu. La acest moment se actioneaza in zona, inclusiv cu participarea pirotehnistilor din cadrul IGPR", a transmis Politia Romana, printr-un comunicat de presa.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Miliardarii lumii au mai multi bani decat 60% din populatia mondiala