Circulatia la metrou, prelungita cu ocazia meciului Romania-Suedia

Circulatia trenurilor de metrou va fi prelungita vineri cu o ora, ca urmare a desfasurarii partidei de fotbal dintre selectionatele Romaniei si Suediei, conform unui comunicat Metrorex.

"Ministerul Transporturilor si Metrorex, alaturi de Federatia Romana de Fotbal, vin in sprijinul publicului participant la partida de fotbal dintre selectionatele Romaniei si Suediei, ce se va desfasura pe stadionul "Arena Nationala" si anunta ca vineri, 15 noiembrie 2019, trenurile vor circula, pe toate magistralele de metrou, dupa un program prelungit cu o ora", se mentioneaza in comunicatul citat de Agerpres.

Astfel, ultimele trenuri de metrou vor pleca de la statiile capat de magistrala la ora 00:30 pe Magistrala 1, Magistrala 2 si Magistrala 3, respectiv la ora 00:45 pe Magistrala 4. Intervalul de succedare al trenurilor va fi de aproximativ 10-12 minute.

Partida de fotbal ce se va desfasura in data de 15 noiembrie 2019 este un eveniment de interes public si de importanta nationala pentru calificarea la EURO 2020, precizeaza Metrorex.

Sursa foto: Sundry Photography / Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri