Bucurestenii vor avea la dispozitie mai multe tramvaie pe liniile 21 si 32, dupa ce numarul numarul total al acestora va fi suplimentat cu cateva unitati.

Astfel, Societatea de Transport Bucuresti - STB SA anunta ca va suplimenta cu 10% numarul tramvaielor de pe liniile 21 si 32.

Astfel, incepand cu data de 25 noiembrie 2019, pe cele doua linii foarte solicitate, numarul tramvaielor va creste - la 19 tramvaie pe linia 21 si la un numar de 22, pe linia 32.

Timpul de asteptare in statii va scadea in mod corespunzator

Cele doua linii beneficiaza, partial, de cale proprie de transport, insa, din cauza indisciplinei soferilor, in mod frecvent vehiculele acestor linii sunt intarziate, blocate sau deviate.

STB face apel la toti participantii la trafic sa acorde intaietate mijloacelor de transport in comun, respectand in acest fel reglementarile in vigoare si publicul calator.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri