Cei care vor sa doneze imbracaminte, incaltaminte si jucarii au acum la dispozitie mai multe locuri unde o pot face. Asociatia Atitudini & Alternative a instalat opt containere pentru donatii de haine in Bucuresti si alte doua in Targoviste si Corbii Mari, Dambovita, potrivi green-report.ro.

Cei care vor sa faca o fapta buna si sa doneze din imbracamintea pe care nu o mai poarta, o pot face acum in opt locatii din Bucuresti, unde Asociatia Atitudini & Alternative a instalat 8 containe. Produsele donate vor fi distribuite persoanelor nevoiase care au nevoie de imbracaminte si incaltaminte.

Containerele unde se pot dona haine in Bucuresti sunt amplasate la urmatoarele adrese:

  • Conect Business Park, B-dul. Dimitrie Pompei nr. 10A, Sector 2, Bucuresti
  • Kaufland, Soseaua Colentina nr 6, Sector 2, Bucuresti
  • Kaufland Tudor Vladimirescu, Bd. 1 Mai, nr. 55, Sector 6, Bucuresti
  • Kaufland Rahova, Str. Mihail Sebastian, nr. 88C, Sector 5, Bucuresti
  • Kaufland Tei, Str. Barbu Vacarescu, nr. 120, Sector 2, Bucuresti
  • Baneasa Business Center, 19-21 Bucuresti – Ploiesti
  • West Gate (Militari) – Strada Preciziei 24, Bucuresti 062204,
  • Novo Park (Pipera) – Bulevardul Dimitrie Pompeiu Nr. 6, Bucuresti

In plus, Asociatia Atitudini & Alternative mai are amplasat un container pentru donatii in Targoviste, la adresa strada Lt. Stancu Ion, nr.2C, la Kaufland si mai primeste donatii si la Centrul de Educatie si Resurse Comunitare din Corbii Mari, judetul Dambovita, potrivit green-report.ro.

Unde mai poti dona haine in Bucuresti

In Bucuresti exista mai multe locatii unde poti face o fapta buna si duce hainele pe care nu le mai porti pentru a fi donate persoanelor care au nevoie de ele. Fie ca vorbim de containerele amplasate de primarii, de magazine sau ONG-uri care se ocupa de donatii pentru persoanele nevoiase sau chiar de retaileri de fashion care sustin reciclarea, aici gasesti mai multe locatii unde poti dona hainele pe care nu le mai porti.

Sursa foto: Makistock/Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri