Condamnat la inchisoare pe viata, Gheorghe Vladan, atacatorul de la coaforul Perla din Bucurestim, care a ucis doua femei, ar putea fi totusi eliberat conditionat in urmatorii ani.

Tribunalul Giurgiu a admis, in aceasta saptamana, o cerere facuta de Gheorghe Vladan, de inlocuire a detentiunii pe viata, cu pedeapsa de 25 ani de inchisoare.

"Dispune anularea mandatului de executare a pedepsei detentiunii pe viata nr. 167/3 februarie 2014 emis de Tribunalul Bucuresti Sectia a I-a Penala si dispune emiterea unui nou mandat de executare a pedepsei inchisorii conform prezentei sentinte," se arata in decizia Tribunalului Giurgiu, de pe portalul instantelor.

Hotararea poate fi contestata de procurori la Curtea de Apel Bucuresti.

Gheorghe Vladan este inchis de aproape 7 ani, din 6 martie 2012. Deoarece are 61 de ani, acesta poate fi eliberat conditionat dupa executarea unei fractii de 2/3 din pedeapsa, la care se pot adauga zilele castigate in urma muncii prestate in penitenciar si in baza legii recursului compensatoriu (de care va beneficia, chiar daca a fost abrogata).

Atacul de la coaforul Perla

La 5 martie 2012, agentul de politie Gheorghe Vladan a deschis focul in incinta coaforului de la complexul Perla din Capitala.

Sotia acestuia, care voia sa divorteze de el, si casiera coaforului au fost ucise.
Alte sase persoane, angajati si clienti ai salonului, au fost ranite.

Si-a retras recursul

Tribunalul Bucuresti l-a condamnat pe Gheorghe Vladan la detentie pe viata. Daunele materiale si morale stabilite de aceeasi instanta sunt de cate 150.000 de lei pentru fiecare dintre partile civile din dosar.

Decizia a fost mentinuta de Curtea de Apel Bucuresti. In ianuarie 2014, Gheorghe Vladan a acceptat aceasta setinta si si-a retras recursul declarat la Inalta Curte.

Sursa foto: Arhiva Observator TV

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri