Politistii Capitalei au tras foc de arma in plan vertical in timpul urmaririi unui sofer cu un autoturism care avea numere de inmatriculare straine si a refuzat sa opreasca la semnalele regulamentare, informeaza, luni dimineata, un comunicat al Directiei Generale a Politiei Municipiului Bucuresti.

"In data de 15 decembrie, in jurul orei 19:00, un echipaj din cadrul Sectiei 19 Politie, aflat in exercitarea atributiilor de serviciu, a observat un autoturism cu numere de inmatriculare straine. Au efectuat semnal regulamentar de oprire, dar conducatorul auto a refuzat si a continuat deplasarea.

S-a plecat in urmarirea autoturismului, iar soferul a abandonat masina si a fugit. S-a continuat urmarirea barbatului, iar unul dintre politisti, dupa somatia legala, a tras foc in plan vertical", se arata in comunicatul Politiei, scrie Ziare.com.

Barbatul, in varsta de 32 de ani, a fost imobilizat si condus la sediul Sectiei 19 Politie. Acestea nu detinea permis de conducere.

Potrivit unor surse citate de Mediafax, barbatul este fiul lui Sile Camataru, cautat din luna octombrie de politisti, dupa ce a injunghiat un tanar in fata unui club din Timisoara.

Barbatul a fost dus la sediul Sectiei 5 Politie Timisoara pentru audieri si urmeaza sa fie retinut pentru lovire sau alte violente.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri