19 Decembrie 2019

Wakanda, tara imaginara din filmele Marvel, pusa de Departamentul de Agricultura pe lista tarilor cu care SUA au relatii comerciale



Wakanda, statul fictiv din care provine personajul Marvel Black Panther, a fost trecut pe lista partenerilor comerciali cu care Statele Unite are o politica de liber schimb, informeaza BBC.

Pana miercuri, Wakanda aparea pe site-ul Departamentului de Agricultura din Statele Unite, pe o lista care mai cuprindea statele Columbia, Costa Rica, Republica Dominicana, El Salvador, Guatemala, Honduras, Nicaragua, Panama si Peru, scrie Digi24.

Autoritatile americane au anuntat ca statul fictiv a fost adaugat in sistem in cadrul unor teste si ca trebuie eliminat ulterior, dar ca a fost eliminat abia acum.

Francis Tseng, de la organizatia de cercetare Jain Family Institute, a fost cel care a descoperit prezenta tarii Wakanda pe site-ul Departamentului de Agricultura al Statelor Unite.

Printre marfurile trecute in dreptul statului Wakanda se aflau, magari, catari si alte animale de ferma.

Cele mai faimoase produse din Wakanda care apar in filmul Black Panther, metalul Vibranium si floarea mov care ii da persoanjului principal super puteri, nu apar pe lista Departamentului de Agricultura din SUA.



Citeste si