Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, referitor la dublarea alocatiilor de stat pentru copii, ca are incredere in presedintele Klaus Iohannis. "Avem incredere in presedintele nostru. El are discernamant si suntem convinsi ca va lua o decizie buna", a spus el.

"Avem incredere in presedintele nostru. El are discernamant si suntem convinsi ca va lua o decizie buna. Am atras atentia, in special parlamentarilor PSD, sa nu isi mai bata joc de Romania. Au risipit resursele publice, au creat dezechilibre financiare si, de asemenea, au facut praf sistemele publice mari: educatie, sanatate, social. Nu pot continua pe linia asta", a afirmat Orban.

El a spus ca PNL a preluat guvernarea intr-un moment in care deficitul este mare.

"Am preluat tara in momentul in care avem un deficit mare, marcat de declansarea unor cheltuieli nesabuite. Noi vom tine ferm carma astfel incat sa ne asiguram ca Romania revine pe drumul cel drept. Deficitul balantei comerciale se va apropia de 18 milioane de euro. Vom incerca sa refacem echilibrul intre cerere si oferta", a mai spus el, potrivit Ziare.com.

Legea privind dublarea alocatiilor de stat pentru copii a fost votata in Camera Deputatilor, fiind inregistrate 179 de voturi "pentru", 29 de abtineri, iar 3 parlamentari nu au votat.

Sursa foto: shutterstock

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Orban: NU va exista coplata pentru programele nationale de sanatate
Setari Cookie-uri