Un numar de 1.098 de solicitari au fost facute la Serviciul de Ambulanta Bucuresti - Ilfov pe parcursul ultimelor 24 de ore, a declarat managerul institutiei, Alis Grasu.

"In ultimele 24 de ore, 1.098 de persoane au apelat la Ambulanta Bucuresti-Ilfov. Dintre acestea, 726 de persoane au prezentat urgente de cod rosu, respectiv cazuri foarte grave, si de cod galben - cazuri grave. Dintre cazurile de urgenta, 49 de persoane se aflau in loc public cand au avut nevoie de ambulanta. Au fost 179 de afectiuni digestive si 20 de persoane care au consumat mai mult alcool si au avut nevoie de ambulanta. Dar, daca ne raportam la o populatie de peste 3 milioane de locuitori, cifrele nu sunt alarmante", a precizat Alis Grasu.

Ea a mentionat ca situatia este similara celei de anul trecut, scrie Agerpres.

"Ne aflam cam in aceiasi parametri ca anul trecut. As putea sa spun ca este o usoara scadere a numarului de solicitari in ziua de Craciun, dar intr-un fel se justifica prin faptul ca foarte multe persoane au plecat din Bucuresti in aceasta minivacanta de Craciun", a mentionat Alis Grasu.

Citeste si:
TOP 10 cele mai neobișnuite restaurante din lume
TOP 10 cele mai neobișnuite...
Sursa foto: Photo by Olga Kononenko on Unsplash

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Citește și
Victor Costache, discuții cu șefii hipermarketurilor: Avem stocuri de mâncare
Setari Cookie-uri