Dan Grigorescu, seful Sectiei de Chirugie Plastica si Reconstructiva de la Spitalul Judetean din Brasov, avertizeaza cu privire la pericolele la care se expun atat cei care utilizeaza petardele interzise cat si persoanele din jurul lor, intr-o postare pe pagina sa de Facebook.

Acesta isi incepe mesajul precizand ca anul acesta comemoreaza implinirea unui cincinal de cand incearca, la fiecare sfarsit de an, sa atraga atentia in spatiul public asupra riscului pe care si-l asuma cei care utilizeaza petarde. Va redam mai jos postarea integrala a acestuia.

"Comemorez (ca de aniversat nici nu poate fi vorba!) implinirea unui cincinal de cand incerc, la fiecare sfarsit de an, sa atrag atentia in spatiul public asupra riscului pe care si-l asuma (mai ales ignorandu-l!) cei care, utilizand petarde, isi mutileaza mainile. Uite ca anul asta "realitatea bate filmul" in cazul recent sinucisului care a incercat (sunt sigur ca involuntar) sa devina primul inghititor (si stingator) de petarde din lume ramas in viata dupa o asemenea tentativa. I-a ramas totusi doar satisfactia (sic!!!) de a fi primul care incearca la nivel mondial o astfel de aroganta care incumba o astfel de maxima ignoranta.

La noi, la Brasov, tocmai s-a internat primul petardat ramas in viata din acest "sezon". E deja operat. De aceea, nu ma pot abtine sa incep din nou sa "propovaduiesc" (sper ca nu 《in pustiu》) pe aceasta tema, aducand ca argument doar doua imagini, cele mai soft cu putinta, strigand: Legiutori mari si mici! Interziceti naibii utilizarea de catre cei din publicul larg a acestor pocnitori de mizerie. Dar definitiv! Ca nu s-o face gaura-n cer! Si nici in buzunarul comerciantilor de ocazie!", se arata in mesajul publicat de acesta pe pagina sa de Facebook.

Sursa foto: Fotos593 / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri