Un bancomat din Poiana Brasov a fost distrus in noaptea de sambata spre duminica. Surse locale spun ca bancomatul a fost aruncat in aer, insa Politia sustine ca deocamdata nu are informatii in acest sens si nici nu stie daca banii au disparut, scrie Mediafax.

Reprezentantii Politiei Brasov au declarat ca un bancomat din Poiana Brasov a fost distrus in noaptea de sambata spre duminica, aceasta fiind singura informatie cunoscuta la aceasta ora. Surse locale spun ca bancomatul a fost aruncat in aer.

In urma cu exact un an, o explozie s-a produs la sucursala unei banci din orasul Brasov, iar potrivit informatiilor de atunci, hotii au aruncat in aer bancomatul. Din bancomatul detonat lipseau la momentul respectiv 160.000 de lei.

In acelasi cartier, in septembrie 2014, hotii au furat, in 37 de secunde, un seif de 50 de kilograme din sucursala unei banci. Atunci, patru persoane au furat o masina, au mers in cartierul unde se afla sucursala si au furat seiful in 37 de secunde. Cateva luni mai tarziu, in aprilie 2015, oamenii legii i-au identificat pe cei implicati in aceasta lovitura si s-a pus in miscare actiunea penala. Prejudiciul cauzat a fost de 300.000 lei, incluzand si valoarea masinii furate.

Citeste si:
Turism: cei mai multi romanii aleg sa isi achite cash vacantele
Turism: cei mai multi romanii...
Sursa foto: Nick Pampoukidis | Unsplash

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
Nereguli la taximetristii din zona Garii de Nord. Au primit amenzi de 40.000 lei
Setari Cookie-uri