Traficul rutier va fi restrictionat in centrul Capitalei de marti, de la ora 13:00, si pana miercuri, la ora 6:00, pe bd. Unirii, perimetrul cuprins intre bd. I. C. Bratianu si Piata Constitutiei (inclusiv cele doua bretele adiacente acesteia), dar si pe bd. Libertatii, segmentul de drum cuprins intre Calea 13 Septembrie si bd. Natiunile Unite, avand in vedere spectacolul de Revelion.

Intr-un comunicat transmis Agerpres, Brigada Rutiera recomanda urmatoarele rute ocolitoare:

* Calea 13 Septembrie - bd. Libertatii - bd. Regina Maria;
* Calea 13 Septembrie - str. Izvor - bd. Natiunile Unite - Splaiul Independentei;
* bd. Corneliu Coposu - Splaiul Independentei - bd. Natiunile Unite - str. Izvor;
* bd. Unirii - Splaiul Independentei - bd. Natiunile Unite - str. Izvor.

Brigada Rutiera Bucuresti recomanda tuturor conducatorilor de autovehicule sa evite sa se deplaseze in perimetrul de desfasurare a evenimentului, sa opteze pentru parcarile din zona adiacenta, sa circule cu maxima atentie atunci cand trec pe langa grupurile de pietoni, sa respecte indicatiile si recomandarile politistilor rutieri si sa nu conduca sub influenta bauturilor alcoolice ori a substantelor psihoactive.

Pietonii au obligatia sa circule numai pe trotuare, sa traverseze strada prin locurile special amenajate si semnalizate sau la culoarea verde a semaforului electric, dupa o temeinica asigurare, si sa nu stationeze pe partea carosabila.

Sursa foto: Shutterstock

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
Primaria interzice protestele. Targ de Craciun in fata Guvernului
Setari Cookie-uri