Probele pacientei de 33 de ani din Suceava, internata in Spitalul de Boli Infectioase din Iasi, sunt negative pentru gripa si noul coronavirus, a anuntat sambata MS.

"Ministerul Sanatatii (MS) a fost informat de reprezentantii Institutului National de Boli Infectioase Matei Bals ca probele pacientei de 33 de ani din Suceava internata in Spitalul de Boli Infectioase din Iasi sunt negative pentru gripa si noul coronavirus. Tanara nu este infectata cu noul coronavirus", potrivit unui comunicat al MS, conform Agerpres.ro

In aceste conditii, medicii infectionisti din unitatea sanitara ieseana vor decide externarea sau acordarea de tratament de specialitate pentru alte afectiuni, daca este cazul, a adaugat sursa citata.

O profesoara de engleza, in varsta de 33 de ani, din Suceava, care s-a intors la sfarsitul lunii ianuarie din China, a fost internata, vineri, initial in Spitalul Judetean de Urgenta Suceava, cu suspiciune de infectie cu coronavirus, ulterior fiind transferata la Spitalul de Boli Infectioase din Iasi.

Citeste si:
Spitalul de Urgență Suceava se pregătește să devină non-COVID
Spitalul de Urgență Suceava...
Sursa foto: Shutterstock.com

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Citește și
Politiștii au dat amenzi de 120.000 lei pentru nerespectarea stării de alertă
Setari Cookie-uri