Temperaturile vor creste din nou peste normalul perioadei, in luna februarie. La inceputul saptamanii viitoare, termometrele vor arata 16 grade Celsius in sudul tarii.

Romania va avea parte in continuare de temperaturi ridicate, cauzate de o masa de aer anormal de cald, potrivit Digi24.
In perioada urmatoare, norii se vor muta peste jumatatea de est a tarii. Vor aduce precipitatii, dar nu in cantitati mari.
De asemenea, va mai ploua slab in Dobrogea, Muntenia si Moldova, la munte va fulgui si vantul va fi alert.

Incepand cu duminica, vremea va avea un aspect placut in toate regiunile si intensificari ale vantului vor mai fi in special pe creste.Temperaturile vor ramane foarte ridicate mai ales in sudul tarii, iar saptamana viitoare maximele vor urca pana la 16 grade Celsius.
In Bucuresti, vremea va fi placuta si valorile termice vor atinge cel mult 12 grade Celsius, insa din orele serii, vor aparea cativa stropi de ploaie. Vantul va sufla slab si moderat, iar presiunea atmosferica va fi in scadere.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri