Fiul fostului ministru al Sănătăţii Sorina Pintea, Ionuţ Pintea, susţine că denunţătorul din dosarul mamei sale i-a spus că i-a dat alte patru tranşe de bani senatorului PSD Liviu Pop, acesta din urmă, recunoscând că a discutat cu Ionuţ Pintea, dar negând acuzaţiile care îi sunt aduse, scrie Mediafax.

„Dimineaţă am fost sunat de senatorul PSD Liviu Marian Pop şi m-a rugat să mă întâlnesc urgent cu cineva. M-am înregistrat înainte să mă întâlnesc, deoarece nu ştiam cu cine urma să mă întâlnesc (...). Am ajuns la Pizzeria M, în Baia Mare, unde după vreo 15 minute a venit la mine un domn mic de înălţime cu părul grizonant, mi-a zis că urmează să se întâlnească cu Marius, fiul primarului din Ulmeni. După alte 15 minute a venit la mine şi mi-a zis că are nişte informaţii care o pot ajuta pe mama. Zice: ”Ştii, că de fapt eu n-am mai spus despre ceilalţi bani”. ”Staţi un pic, cum adică ceilalţi bani?”. Mi-a zis că a fost vorba de patru plăţi, patru tranşe de bani, pe care el i-a făcut către Liviu Marian Pop. Odată 40.000 de euro anul trecut şi odată câte 5000 de euro, tot către Liviu Marian Pop, bani care am înţeles că urmau să ajungă la mama mea (...) Am rămas şocat când mi-a spus că el este Mihai Costea, denunţătorul”, a declarat Ionuţ Pintea într-un filmuleţ postat pe Facebook, în cursul zilei de sâmbătă.

Fiul Sorinei Pintea a mai declarat că denunţătorul mamei sale i-a povestit cum a fost prins în flagrant delict în Bucureşti.

Într-o intervenţie telefonică la Antena 3, senatorul Liviu Pop a recunoscut că a vorbit la telefon sâmbătă dimineaţa cu Ionuţ Pintea, dar a negat toate acuzaţiile referitoare la tranşele de bani.

Procurorii DNA au reţinut-o pe Sorina Pintea pentru 24 de ore, fiind acuzată de luare de mită. Fostul ministru al Sănătăţii ar fi primit sumele de 10.000 de euro şi 120.000 lei. Sorina Pintea urmează să fie prezentată Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Citeste si:
Sorina Pintea nu scapă de controlul judiciar
Curtea de Apel a întors...

Sursa foto: Facebook Ionut Pintea

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Citește și
Salarii mai mari pentru polițiști. Marcel Vela: Acesta este un act de dreptate
Setari Cookie-uri