Consiliul de Administrație al Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA) a decis ca activitățile didactice la toate structurile academice din cadrul universitățiisă se suspende în perioada 10-13 martie 2020. De asemenea, reprezentații universității au decis să anuleze și toate evenimentele (conferințe, lansări de carte, workshop-uri, dezbateri etc.)

”Având în vedere Hotărârea Consiliului de Administrație al Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA), activitățile didactice la toate structurile academice din cadrul universității vor fi suspendate, în perioada 10-13 martie 2020, respectiv până la luarea unei decizii ulterioare. De asemenea, toate evenimentele (conferințe, lansări de carte, workshop-uri, dezbateri etc.) care erau programate luna aceasta la sediul SNSPA vor fi anulate. “Potrivit datelor prezentate de specialişti, problematica infectării cu noul coronavirus (Covid-19) este într-o dinamică insuficient cunoscută, așa că prefer o abordare precaută, care să ne ajute să-i protejăm pe studenți și să evităm eventuale probleme. Studenții SNSPA nu vor participa la cursuri până la finalul săptămânii, urmând ca vineri, 13 martie 2020, după o consultare mai largă, inclusiv cu autoritățile, să luăm o decizie privind modalitatea de desfășurare a cursurilor începând de luni, 16 martie 2020”, susține prof. univ. dr. Remus Pricopie, rectorul SNSPA. Decizia îi vizează doar pe studenții SNSPA. Angajații universității își vor desfășura activitatea conform programului de lucru obișnuit”, se arată in comunicatul instituției.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri