11 Martie 2020

Primarul unei comune cu 10.000 de oameni cheamă cetăţenii la un eveniment electoral în şcoala închisă de coronavirus



Viorel Ilie, primarul comunei Răducăneni, judeţul Iaşi, invită cetăţenii din comună să participe la o „adunare pe linie de administraţie”. La evenimentul public sunt aşteptaţi „toţi cetăţenii cu gânduri bune”, urmând a se desfăşura în şcoala din localitate, închisă din cauza epidemiei de coronavirus, scrie Adevărul.

Mesajul primarului PSD Viorel Ilie a fost transmis concetăţenilor săi cu o zi înainte ca în judeţul Iaşi să fie înregistrat primul caz de infectare cu noul tip de coronavirus.

În postarea de pe Facebook ce se adresează cetăţenilor din Răducăneni, Ilie spune că sunt aşteptaţi la întâlnire cetăţenii care apreciază realizările din mandatul său de primar. De asemenea, la eveniment mai sunt aşteptaţi şi cei care „doresc în continuare dezvoltarea comunităţii”. Primarul denumeşte evenimentul ca fiind o „adunare pe linie de administraţie”, care va avea loc în sala de sport a Liceului din comuna Răducăneni.

În informarea sa, totuşi, primarul comunei ieşene precizează că nu toată lumea este bine venită la „adunarea” programată pentru duminică, 15 martie, la ora 11.30. Indezirabilii sunt „persoanele care sunt împotriva primarului şi mai ales persoanele care permanent sau (n.r. greşeala gramaticală nu aparţine redacţiei) opus şi au căutat sa împiedice primarul in realizări pentru comunitate (proiecte şi alte lucrări)”.

Citește mai multe pe adevărul.ro.



Citeste si