Coronavirus | Ștefan Mandachi (Spartan) oferă gratuit hotelul și saloanele de evenimente pentru cadrele medicale și militare care au intrat în contact cu suspecți sau bolnavi de COVID-19

Ștefan Mandachi, proprietarul lanțului de restaurante de tip fast-food Spartan și cel care a construit primul metru de autostradă din Moldova, în 2019, în semn de protest, oferă cazare gratuită în hotelul deținut pentru cadrele medicale și militare, dar și pentru polițiștii și jandarmii care interacționează cu bolnavii sau suspecții de Coronavirus, urmând să le asigure o masă pe zi. Antreprenorul anunță că oferă gratuit toate saloanele de evenimente corporate antreprenorilor care vor să confecționeze echipamente de protecție pe care să le livreze gratuit spitalelor.

Ofer GRATUIT HOTEL MANDACHI (EU NU ÎNCASEZ NIMIC, NICIO SUBVENȚIE PENTRU CARANTINĂ ȘI NU COMPENSEZ NIMIC CU NICIUN ORGAN AL STATULUI) pentru:

  • pentru medici/ asistenți medicali/ voluntari în spitale, care au interacționat cu bolnavi/suspecți de Coronavirus de la Spitalul Județean și a oricăror alte spitale orășenești sau sătești dimprejur. Sunt mulți eroi din spitale care știu că sunt deja contaminați și nu vor să-și infecteze familiile, dar n-au unde să doarmă. Cartelele camerelor se iau de la Spital. Sunați la numărul de la recepție hotel și vă redirecționează recepționera.
  • polițiști, jandarmi și alte cadre militare care interacționează cu cetățeni contaminați cu Coronavirus care nu respectă legea (fug din spitale, patrulează liniștiți pe străzi, nu respectă regimul de carantină).

Nu putem să chemăm personalul nostru, ca să nu se infecteze dar cadrele medicale sau militare vor intra pe proprie răspundere în hotel și vor primi cartelele pe care noi le predăm la spital și poliție. Noi asigurăm doar paza. În schimb vom oferi câte o masă gratuită de la un restaurant de-al meu în care mai avem dreptul să facem catering”, se arată în mesajul publicat de Mandachi pe Facebook.

Mai mult, antreprenorul anunță că oferă gratuit toate saloanele de evenimente corporate sau săli de nunți de la Magnificus Plaza tuturor antreprenorilor care vor să confecționeze măști de protecție sau textile pe care să le livreze gratuit spitalelor.

Ștefan Mandachi cere, din nou, tuturor mallurilor din România să se închidă de urgență și să ofere spații pentru persoanele care au nevoie de adăpost, igienizare și depozitare.

Citeste si:
Nuntă într-un hotel al lui Ștefan Mandachi, întreruptă de polițiști
Nuntă într-un hotel al lui...

Ștefan Mandachi a construit, în semn de protest, în județul Suceava, primul metru de autostradă din Moldova între Voroneț și Putna, care a fost inaugurat pe 15 martie, la ora 15. Tot atunci, omul de afaceri, proprietar al lanțului de restaurante Spartan, a întrerupt activitatea pentru 15 minute, în semn de protest, în restaurantele Spartan și în toate businessurile pe care le deține. Sute de firme și mii de angajați s-au alăturat campaniei „România vrea autostrăzi" și au suspendat activitatea.

Sursa foto: Facebook Stefan Mandachi
Despre autor
Anca Olteanu
 Anca este web editor la wall-street.ro.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri