Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră (IGPF) informează că, în ultimele 24 de ore, aproximativ 18.800 de persoane au intrat în ţară, iar 13.000 au ieşit. De asemenea, graniţa a fost tranzitată de peste 17.200 mijloace de transport.

Pe de altă parte, în zonele de competenţă - punctele de trecere şi "frontiera verde" -, poliţiştii de frontieră au constatat 7 infracţiuni şi 10 contravenţii săvârşite atât de cetăţeni români, cât şi străini, scrie Agerpres.

Au fost descoperite, independent sau în colaborare cu alte instituţii, bunuri nedeclarate (ce urmau a fi introduse ilegal în ţară), care depăşeau plafonul vamal admis ori suspecte a fi contrafăcute, în valoare totală de aproximativ 175.700 lei. Valoarea amenzilor contravenţionale aplicate se ridică la peste 4.300 lei.

Nu s-a permis intrarea în ţară a 29 cetăţeni străini care nu îndeplineau condiţiile prevăzute de lege şi, de asemenea, nu s-a permis ieşirea a şase cetăţeni români din diferite motive legale, menţionează sursa citată.

"Reamintim că informaţii privind timpul de aşteptare la controlul de frontieră în punctele de trecere se găsesc pe aplicaţia 'Trafic on-line', care poate fi accesată la adresa http://www.politiadefrontiera.ro/traficonline/. Această aplicaţie on-line prezintă o valoare medie a timpului de aşteptare în punctele rutiere de trecere ale frontierei pentru anumite intervale de timp", precizează IGPF.

Citeste si:
Rusia îşi închide frontierele pentru a preveni agravarea epidemiei
Rusia îşi închide frontierele...

Sursa foto: Dmitry Kalinovsky/ Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Citește și
Locuitorii oraşului Simeria, obligaţi să poarte mască dacă ies pe stradă
Setari Cookie-uri