Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră (IGPF) informează că, în ultimele 24 de ore, aproximativ 18.800 de persoane au intrat în ţară, iar 13.000 au ieşit. De asemenea, graniţa a fost tranzitată de peste 17.200 mijloace de transport.

Pe de altă parte, în zonele de competenţă - punctele de trecere şi "frontiera verde" -, poliţiştii de frontieră au constatat 7 infracţiuni şi 10 contravenţii săvârşite atât de cetăţeni români, cât şi străini, scrie Agerpres.

Au fost descoperite, independent sau în colaborare cu alte instituţii, bunuri nedeclarate (ce urmau a fi introduse ilegal în ţară), care depăşeau plafonul vamal admis ori suspecte a fi contrafăcute, în valoare totală de aproximativ 175.700 lei. Valoarea amenzilor contravenţionale aplicate se ridică la peste 4.300 lei.

Nu s-a permis intrarea în ţară a 29 cetăţeni străini care nu îndeplineau condiţiile prevăzute de lege şi, de asemenea, nu s-a permis ieşirea a şase cetăţeni români din diferite motive legale, menţionează sursa citată.

"Reamintim că informaţii privind timpul de aşteptare la controlul de frontieră în punctele de trecere se găsesc pe aplicaţia 'Trafic on-line', care poate fi accesată la adresa http://www.politiadefrontiera.ro/traficonline/. Această aplicaţie on-line prezintă o valoare medie a timpului de aşteptare în punctele rutiere de trecere ale frontierei pentru anumite intervale de timp", precizează IGPF.

Sursa foto: Dmitry Kalinovsky/ Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri