Jucătorul sârb de tenis Novak Djokovic, numărul unu mondial, a precizat că va oferi suma de un milion de euro pentru autorităţile din ţara sa natală angrenate în lupta cu pandemia de coronavirus.

Cu aceşti bani vor fi achiziţionate ventilatoare şi alte echipamente medicale necesare într-o astfel de situaţie, scrie Agerpres.

''Vreau să-mi exprim recunoştinţa faţă de tot personalul medical din întreaga lume şi din Serbia mea natală pentru ajutorarea tuturor celor infectaţi cu coronavirus. Din păcate, tot mai mulţi oameni se infectează în fiecare zi. Eu şi soţia mea Jelena pregătim un plan cum putem ajuta cel mai bine persoanele aflate în nevoie. Donaţia noastră este de un milion de euro pentru achiziţionarea de ventilatoare şi alte echipamente medicale. Situaţia este foarte imprevizibilă. Există multă teamă, panică şi multă suferinţă. Familia mea şi cu mine încercăm să rămânem la fel de optimişti şi cu un spirit puternic, în lupta cu acest virus perfid", a declarat Djokovic.

Aşa cum se ştie, spaniolul Rafael Nadal a cerut sportivilor din ţara sa să ajute la strângerea a 11 milioane de euro pentru a ajuta la combaterea pandemiei în Spania, iar elveţianul Roger Federer a oferit un milion de franci elveţieni pentru susţinerea familiilor vulnerabile din Ţara Cantoanelor.

Serbia a anunţat până acum că 460 de persoane au fost contaminate cu Covid-19, dintre care 7 au decedat.

Sursa foto: Leonard Zhukovsky / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri