Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anunţat că s-a decis suspendarea zborurilor către şi dinspre SUA şi o serie de ţări europene, pentru o perioadă de 14 zile, începând din data de 5 aprilie.

”Am decis să suspendăm toate zborurile efectuate de operatori economici aerieni spre Austria, Belgia, Elveția, Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Irlanda, Olanda, Turcia și Iran. Măsura va fi luată pentru o perioadă de 14 zile și se va aplica începând cu data de cinci aprilie, ora 23, ora României”, a spus Vela.

Această restricție nu se aplică zborurilor efectuate cu aeronave de stat, de transport marfă, corespondență, umanitare sau care asigură servicii medicale de urgență, și nici aterizărilor tehnice.

Măsura face parte din prevederile Ordonanţei Militare nr 7.

Retail jobs

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri