Tarom introduce zboruri spre şi dinspre Bruxelles şi Amsterdam, datele de călătorie fiind 26 şi 28 mai, a anunţat compania pe pagina sa de Facebook.

Pentru cursa Bucureşti - Bruxelles tariful este de 277 euro, cu toate taxele incluse, precum şi un bagaj de mână de 10 kg şi un bagaj de cală de 23 kg, iar pentru Bruxelles - Bucureşti tariful este de 257 euro, cu toate taxele incluse, precum şi un bagaj de mână de 10 kg şi un bagaj de cală de 23 kg.

Zborurile Bruxelles - Bucureşti vor avea escală la Amsterdam.

Pentru cursa Bucureşti - Amsterdam tariful este de 289 euro, toate taxele incluse, precum şi un bagaj de mână de 10 kg şi un bagaj de cală de 23 kg, iar pentru Amsterdam - Bucureşti tariful este de 267 euro, cu toate taxele incluse, precum şi un bagaj de mână de 10 kg şi un bagaj de cală de 23 kg.

Zborurile Bucureşti - Amsterdam vor avea escală la Bruxelles.

Zborurile sunt operate în condiţii speciale, sub incidenţa HG 394/18 mai 2020, iar din aceste considerente, pasagerii care vor fi acceptaţi la bordul aeronavelor trebuie să se încadreze în anumite condiţii.

Astfel, dinspre Bruxelles şi Amsterdam spre România vor fi acceptaţi doar cetăţenii români care doresc repatrierea, iar dinspre România spre Bruxelles şi Amsterdam trebuie să să fie cetăţeni ai statelor respective sau să fie lucrători sezonieri cu contract de muncă.

De asemenea, mai sunt acceptaţi lucrătorii din sectorul transporturilor, prevăzuţi în anexa nr.3, la comunicarea privind implementarea culoarelor verzi ("green lanes"), în temeiul orientărilor privind măsurile de gestionare a frontierelor, în vederea protejării sănătăţii şi a asigurării disponibilităţii mărfurilor şi serviciilor esenţiale.

Sursa foto: Agerpers / Simion Mechno

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri