5 Aprilie 2020

STB transportă românii din diaspora de la Otopeni în toate județele țării



Șoferii SATB SA transportă românii din diaspora, sosiți în țară, de pe Aeroportul Otopeni, în toate județele țării. Sindicatul Transportatorilor din București anunță că șoferii STB fac curse speciale, pentru a evita răspândirea epidemiei de COVID-19 și pentru a respecta condițiile de izolare.

Societatea de Transport București anunță cum a ales să se implice în lupta contra COVID-19. STB SA a încheiat un protocol cu Ministerul de Interne pentru a ajuta la transportarea românilor sosiți pe Aeroportul Otopeni din București către județele din care provin persoanele întoarse în țară, potrivit unei informări de pe stb-sindicat.ro.

Zece autobuze au plecat către Timișoara, Covasna și Suceava, au anunțat sâmbătă sindicaliștii. "În această seară (sâmbătă - n.r.) alte autobuze STB SA au plecat cu alți călători către destinații din țară, iar cursele vor continua cât va fi nevoie: la Constanța, Galați, Tulcea, Harghita, Covasna, Timișoara, Mehedinți, Suceava, Iași, Giugiu, Teleorman, Dâmbovița", au mai spus reprezentanții sindicatului.

Mai multe informații, aici.



Citeste si