Mai multe persoane din localitatea Vizureşti care transmiteau, în noaptea de sâmbătă spre duminică, live pe facebook de la o petrecere ce avea loc în stradă au fost amendate de poliţişti, informează IPJ Dâmboviţa.

"Având în vedere imaginile video postate pe o reţea de socializare, în cursul nopţii de 18 spre 19 aprilie, în care mai multe persoane dansează în spaţiul public, fiind încălcate prevederile impuse în perioada stării de urgenţă, Compartimentul Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa este abilitat să comunice următoarele: poliţiştii din cadrul Poliţiei Răcari, sprijiniţi de luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, s-au deplasat pe raza localităţi Vizureşti, unde au identificat persoanele în cauză", precizează IPJ Dâmboviţa.

Au fost aplicate şase sancţiuni contravenţionale în valoare de 20.000 de lei fiecare şi o sancţiune în valoare de 10.000 de lei, pentru nerespectarea restricţiilor de circulaţie, conform Ordonanţei Militare nr. 3.

Sursa foto: Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri