Bisericii Ortodoxe Române a oferit un ajutor financiar fiind de 2.799.600 de lei celor aflați în dificultate, în perioada 13 - 17 aprilie, notează Agerpres.

„Patriarhia Română îi îndeamnă pe slujitorii sfintelor altare să continue acţiunile caritabile dedicate celor afectaţi de pandemie şi să ofere în continuare ajutor la nivel de parohii şi eparhii, în mod special persoanelor vârstnice şi sărace, bolnave sau cu dizabilităţi, celor aflaţi temporar în izolare sau în carantină. Prin implicarea directă a centrelor eparhiale, protopopiatelor, parohiilor şi mănăstirilor din Biserica Ortodoxă Română, în perioada 13 aprilie - 17 aprilie 2020, a fost oferit un ajutor financiar şi material în cuantum de încă 2.799.600 lei. Rezultatul ajutorului concret oferit până în prezent la nivelul întregii Patriarhii, în cuantum de 12.598.078 lei, reflectă sensibilitatea, realismul şi generozitatea creştinilor ortodocşi români, clerici şi mireni, care, împreună, formează Biserica Ortodoxă Română", se precizează într-un comunicat al Patriarhiei.

Sursa foto: Facebook Biserica Ortodoxa Romana

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri