Biserica Ortodoxa Romana a oferit un ajutor financiar de aproape 3 milioane lei, în perioada 13 - 17 aprilie, pentru cei aflaţi în dificultate

Bisericii Ortodoxe Române a oferit un ajutor financiar fiind de 2.799.600 de lei celor aflați în dificultate, în perioada 13 - 17 aprilie, notează Agerpres.

„Patriarhia Română îi îndeamnă pe slujitorii sfintelor altare să continue acţiunile caritabile dedicate celor afectaţi de pandemie şi să ofere în continuare ajutor la nivel de parohii şi eparhii, în mod special persoanelor vârstnice şi sărace, bolnave sau cu dizabilităţi, celor aflaţi temporar în izolare sau în carantină. Prin implicarea directă a centrelor eparhiale, protopopiatelor, parohiilor şi mănăstirilor din Biserica Ortodoxă Română, în perioada 13 aprilie - 17 aprilie 2020, a fost oferit un ajutor financiar şi material în cuantum de încă 2.799.600 lei. Rezultatul ajutorului concret oferit până în prezent la nivelul întregii Patriarhii, în cuantum de 12.598.078 lei, reflectă sensibilitatea, realismul şi generozitatea creştinilor ortodocşi români, clerici şi mireni, care, împreună, formează Biserica Ortodoxă Română", se precizează într-un comunicat al Patriarhiei.

Sursa foto: Facebook Biserica Ortodoxa Romana


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri