Ce spune Alexandru Rafila despre redeschiderea clădirilor de birouri

Odată cu ieşirea din starea de urgenţă, ar putea reîncepe şi activitatea clădirilor de birouri. Un pas important pentru reluarea activităţii economice, care trebuie făcut cu îndeplinirea unor condiţii, scrie Digi24.ro care prezintă mai multe declarații ale profesorului Alexandru Rafila.

„Trebuie în primul rând să le facă ture, să stea mai puţin, ideal e să ai jumătate din efectiv şi dacă poţi să ai separatoare, care nu înseamnă să faci neapărat pereţi, dar nişte separatoare, care pot fi şi transparente, care trebuie şterse periodic”, a declarat Alexandru Rafila, citat de Mediafax.

Profesorul Rafila spune că igiena şi curăţenia nu sunt ca şamponul, 2 în 1, ele trebuie făcute temeinic şi, pentru asta, trebuie să existe personal dedicat.

Citește și Frizeriile și saloanele de cosmetică se vor redeschide după 15 mai. În ce condiții vor funcționa acestea.

„Ce e interesant, sfatul pe care îl oferă inclusiv Organizaţia Internaţională a Muncii, este să suplimenteze personalul pentru curăţenie. Să nu îl supraîncarce cu activitate, să angajeze persoane care să ţină un nivel important de curăţenie, să reglementeze accesul în spaţiile comune, în toalete, în bucătării”, a continuat Rafila.

Citeste si:
INTERVIU Rafila: Momentul critic va fi ocuparea pe de-a-ntregul a...
INTERVIU Alexandru Rafila:...
Citeste si:
Tratament pentru cresterea parului
Tratament pentru cresterea...

Citește materialul integral pe Digi24.ro.

Sursa foto: Agerpres Foto

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri