Imagini revoltătoare cu centrele de carantină din Galați: ce mizerie au lăsat românii cazați acolo

Viceprimarul orașului Galați, Picu Apostol Roman, a publicat imagini, catalogate revoltătoare, cu felul în care arată mai multe locații de carantină puse la dispoziție de autorități, după ce persoanele care au locuit acolo le-au părăsit.

”Nu vreau ca prin această postare să aduc atingere celor care au stat în carantină și care au avut un comportament decent. Sunt obligat să aduc în fața dumneavoastră însă și comportamentul de un primitivism înfiorător al unor așa-ziși cetățeni cărora li s-a pus totul la dispoziție pe perioada carantinei și care au înțeles că trebuie să-și bată joc de România, de Galați și de munca unor oameni dedicați. Pentru exemplificare voi posta 14 poze cu felul în care au fost primiți și 26 poze cu dezastrul lăsat în urma lor”, precizează Apostol în cadrul postării de pe pagina sa de Facebook, pe care o puteți accesa mai jos și care conține mai multe imagini cu felul în care arată aceste centre.

Citește și Tătaru: Nu am atins încă vârful epidemiei. Nu vreau să ne gândim la relaxare

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată erau pe 1 mai 12.060 de persoane. Alte 20.886 de persoane erau în izolare la domiciliu și se aflau sub monitorizare medicală, conform datelor publicate de Grupul de Comunicare Strategică.

Până pe data de 1 mai pe teritoriul României, au fost confirmate 12.567 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, anunță Grupul de Comunicare Stategică. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 4.328 au fost declarate vindecate și externate. Totodată, până acum, 726 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

Citeste si:
România, stat cu risc crescut de infectare pentru Marea Britanie
România, stat cu risc crescut...

Sursa foto: Facebook / Picu Apostol Roman

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Citește și
STB: Dilatarea şinelor de tramvai nu pune în pericol viaţa călătorilor
Setari Cookie-uri