[VIDEO] Marcel Vela: Nu va exista o limită teritorială administrativă pentru deplasări, după 15 mai

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anunţat că după data de 15 mai vor fi permise deplasările fără a ţine cont de limita de municipiu sau de judeţ, notează Agerpres.

„Puteţi să mergeţi, să părăsiţi localitatea fără a ţine cont de limita de municipiu sau de judeţ. Aşadar, nu este impusă o limită, pentru că era foarte dificil de impus limita în zonele metropolitane şi în consecinţă nu va exista o limită teritorială administrativă în cadrul căreia să vă puteţi sau să nu vă puteţi deplasa", a spus Vela, într-o înregistrare video pe pagina sa de Facebook.

Recent, premierul Ludovic Orban a anunțat că din data de 15 mai vor fi permise anumite activități, printre care pescuitul și vânătoarea. Premierul susține că vânătoarea este esențială pentru că trebuie eliminate populațiile de mistreți care intră pe culturile agricole și care răspândesc peste porcină africană.

Săptămâna aceasta, ministrul de Interne, Marcel Vela, a declarat, la scurt timp după anunțul președintelui Klaus Iohannis privind măsurile de relaxare, că din data de 15 mai românii vor putea pleca din localitate pentru a merge la munte pentru drumeții sau alpinism. Întrebat dacă românii au voie să meargă la munte pentru drumeții, ministrul a declarat că acest lucru va fi permis după ce va expira starea de urgență.

Citeste si:
Marcel Vela anunță înființarea Direcției pentru Siguranța Școlară
Marcel Vela anunță...
Citeste si:
Pasi de urmat in caz ca suspectezi ca ai coronavirus
Pasi de urmat in caz ca...

Sursa foto: Facebook Marcel Vela


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri