Marcel Vela: Urmează o perioadă grea. Este păcat să stricăm ce am realizat

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a declarat luni că urmează 'o perioadă grea', care trebuie gestionată cu aceeaşi atenţie, pentru că "este păcat să stricăm ce am realizat timp de două luni".

"Toate aceste eforturi trebuie să le analizăm, să le cântărim şi să hotărâm că trebuie să fim extrem de vigilenţi, extrem de responsabili în continuare, deoarece virusul nu se odihneşte, nu intră în vacanţă. Mă bazez pe efortul fiecăruia dintre dumneavoastră că în continuare vom avea grijă de sănătatea celor dragi şi de sănătatea tuturor", a spus Marcel Vela, care a prezentat Ordonanţa Militară nr. 11, potrivit Agerpres.

El a ţinut să le mulţumească cetăţenilor pentru eforturile depuse pe perioada stării de urgenţă. "Aş dori să mulţumesc fiecăruia dintre dumneavoastră şi împreună tuturor pentru efortul, pentru tot ceea ce aţi făcut ca în aceste 2 luni să fim responsabili, prevăzători şi să avem grijă de sănătatea noastră şi a celor dragi nouă. Ştiu că nu a fost uşor, ştiu că aţi răbdat şi că aţi depus eforturi pentru a-i proteja pe cei dragi şi a avea grijă de cei din jurul dumneavoastră", a arătat ministrul de Interne.

Ministrul de Interne a mai subliniat că "trebuie acum, aici, să transmitem un gând pios şi condoleanţe celor care au pierdut pe cei dragi, dar, în acelaşi timp, trebuie să ne bucurăm că mulţi români sunt astăzi printre noi şi se bucură de viaţă datorită dumneavoastră. Fiecare aţi fost un erou, fie că aţi fost medici în prima linie şi aţi salvat oameni, fie că aţi fost în forţele de ordine şi aţi protejat cetăţenii şi bunurile, fie că aţi suferit în zone de carantină sau aţi stat în izolare, fie că aţi lucrat într-o brutărie şi aţi frământat pâinea cea de toate zilele sau aţi condus un autobuz de transport public ori aţi trudit la locul de muncă, fiecare dintre dumneavoastră sunteţi un erou (...)".

Se prelungeşte suspendarea zborurilor către şi dinspre Spania

"Am emis Ordonanţa militară nr. 11, care reglează unele aspecte ce ţin de continuarea unor măsuri adoptate în ordonanţele militare anterioare. Primul punct (...) este legat de suspendarea zborurilor către Spania şi din Spania către aeroporturile din România, este continuarea suspendării care expiră astăzi şi este valabilă până în 14 mai inclusiv", a declarat Marcel Vela.

Citeste si:
Noi dotări pentru polițiștii din România: ce planuri are Marcel Vela
Noi dotări pentru polițiștii...

Sursa foto: Agerpres

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Citește și
CGMB ar putea aproba reguli noi pentru terasele din centrul istoric al Capitalei
Setari Cookie-uri