Un nou focar de infecție la fabrica Arctic din Găești: 32 de angajați din 100 testați au fost confirmați pozitiv cu noul Coronavirus

Peste 30 de muncitori din 100 de angajați ai fabricii Arctic din Găești, care au fost testați, au fost depistați cu noul Coronavirus, scrie europafm.ro.

Conducerea Arctic a decis testarea tuturor celor care au intrat în contact cu două angajate ale fabricii, depistate cu Covid-19. Testările efectuate la primii 100 de angajați au evidenţiat pozitivarea a 32 de persoane, care nu prezentau simptomatologie specifică COVID-19 şi care nu au fost contacţi apropiaţi cu cele două cazuri de îmbolnăvire.

Cele 32 de persoane vor ajunge la Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte.

Testarea salariaților va continua, iar ancheta epidemiologică este în curs de desfășurare.

Compania deține cea mai mare fabrică de electrocasnice din Europa continentală, unitatea de la Găești producând până în prezent peste 36 de milioane de aparate frigorifice. De asemenea, deține și singura fabrică Industry 4.0 din România și una din puținele din Europa, fabrica din Ulmi, Dâmbovița, având o capacitate de producție de 2,2 milioane de unități pe an.

Citeste si:
Timiş: Zece focare de COVID-19; ultimul - depistat la o asociaţie...
Timiş: Zece focare de...

Fondat în 1955, Arçelik este unul dintre principalii jucători din industria de electronice și electrocasnice. Compania este prezentă în 146 de țări, are 30.000 de angajați, 23 de unități de producție în 9 țări (Turcia, România, Rusia, China, Africa de Sud, Thailanda, Pakistan, India și Bangladesh) și 35 de companii și birouri de vânzări în întreaga lume. Compania deține 12 branduri (Arçelik, Beko, Grundig, Blomberg, ElektraBregenz, Arctic, Leisure, Flavel, Defy, Dawlance, Voltas Beko, Altus) și este listată la Bursa de Valori din Istanbul.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri