Viorel Cataramă anunţă că merge sâmbătă în Piaţa Victoriei să protesteze

Viorel Cataramă a anunțat că va participa la manifestul de sâmbătă, care va avea loc în Piaţa Victoriei, urmând să protesteze faţă de modul în care autorităţile au gestionat criza COVID-19, scrie Mediafax.

Cataramă a transmis şi un apel ca oamenii să i se alăture la protest.

„Dragi patrioţi, mâine voi fi în Piaţa Victoriei să protestez împotriva suprimării libertăţilor noastre fundamentale şi a falimentării României. Vă rog să veniţi să protestăm împreună, să salvăm România din această grea situaţie”, a postat, pe Facebook, Viorel Cataramă.

Recent, Viorel Cataramă a mers de bunăvoie într-unul dintre focarele de COVID-19 pentru a se autoinfecta şi a demonstra astfel că virusul nu este periculos. Acesta s-a îmbrăţişat în localitatea Bărbuleşti cu mai multe persoane de etnie romă ce aveau coronavirus.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Urziceni a deschis un dosar penal pe numele lui Viorel Cataramă pentru săvârşirea infracţiunii de zădărnicire a combaterii bolilor, după ce omul de afaceri a mers într-o comună din judeţul Ialomiţa pentru a se infecta cu noul coronavirus.

Anterior, el a încercat să se interneze într-unul din spitalele ce tratează pacienţi cu COVID-19 din Bucureşti, însă a fost refuzat.

Citeste si:
COVID-19 | Dosar penal pentru Cataramă, după ce s-a infectat...
Dosar penal pe numele lui...

Vineri, în prima zi de stare de alertă, în Piața Victoriei s-au strâns peste100 de oameni. Persoanele nu au menținut distanța de 1,5 metri cerută de legislație și nu au purtat măști de protecție. Mulți dintre participanți au fost îmbrăcați în straie populare și au promovat mesaje conspiraționiste. Protestul a avut loc în contextul în care autoritățile au interzis miting-urile, în această perioadă.

Sursa foto: Facebook Viorel Catarama

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Citește și
Guvernul va reveni la garanția pe sticle
Setari Cookie-uri