Primăria Constanţa a anunţat, luni, începerea lucrărilor de construire a unei Săli Polivalente cu peste 5.000 de locuri, proiectul având o valoare de circa 68 milioane de lei, anunță Agerpres.

„Echipele de constructori au intrat cu utilajele pe teren pentru pregătirea suprafeţei pe care va fi amplasată noua sală de sport ce va avea o capacitate de peste 5.000 de locuri. Toată zona se va schimba la faţă în următoarea perioadă şi va deveni un punct de atracţie pentru toţi locuitorii oraşului. Pe lângă Sala Polivalentă, aici vor fi amenajate spaţii de agrement cu multă verdeaţă", precizează municipalitatea într-un comunicat de presă.

Sala Polivalentă din Constanţa, amenajată în zona Badea Cârţan, va costa aproximativ 68 milioane de lei, banii provenind din bugetul Companiei Naţionale de Investiţii.

Noua sală de sport va avea capacitatea de 5.000 de locuri, dintre care aproximativ o sută de locuri sunt pentru persoanele cu dizabilităţi, tot atâtea pentru ziarişti şi 150 de locuri VIP.

„Obiectivul de investiţii va beneficia de o sală de competiţii care va fi omologată de forurile de specialitate pentru derularea de evenimente sportive de handbal, baschet sau volei de nivel naţional, dar şi de nivel european şi mondial. Totodată proiectul noii săli polivalente include şi spaţii dedicate sportivilor (sală de antrenament, sală de forţă, sală de fitness, vestiare, cabinete medicale), spaţii dedicate presei (studiouri pentru transmisii radio-tv), spaţii dedicate publicului (cafenele, alimentaţie publică, grupuri sanitare), dar şi spaţii administrative şi de agrement", se mai arată în comunicat.

Noua sală polivalentă va putea găzdui şi evenimente culturale, conferinţe, concerte sau festivaluri.

Sursa foto: CRISTIAN NISTOR / AGERPRES FOTO

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri