Poliţiştii din Capitală au reuşit să identifice trei bărbaţi care au jefuit, în luna decembrie 2019, locuinţa unei femei din sectorul 2, de unde au sustras bani, bijuterii, ceasuri, parfumuri, prejudiciul fiind de 240.000 de lei.

Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, au pus în aplicare două mandate de percheziţie, în Bucureşti şi judeţul Ilfov, într-un dosar privind săvârşirea unei infracţiuni de furt din locuinţă, scrie Agerpres.

Potrivit IGPR, cercetările au fost declanşate ca urmare a plângerii unei femei, prin care sesiza faptul că, în noaptea de 21 spre 22 decembrie 2019, persoane necunoscute au pătruns în locuinţa sa, din sectorul 2 al Capitalei, de unde au sustras mai multe bunuri şi sume de bani, cauzând un prejudiciu de aproximativ 240.000 de lei.

În urma investigaţiilor, au fost identificaţi trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 32 şi 49 de ani, bănuiţi de comiterea faptei.

Citiți și Decizia CCR: Legea trebuie să definească în mod clar contravenţiile şi sancţiunile aplicabile.

Citeste si:
Galaţi: Furt de lemne, descoperit din elicopterul MAI
Galaţi: Furt de lemne,...

Anchetatorii au stabilit că cei trei bărbaţi ar fi obţinut date despre faptul că proprietarii locuinţei erau plecaţi, iar în noaptea de 21 spre 22 decembrie 2019 s-ar fi deplasat la adresa în cauză, unde, prin escaladarea gardului, unul dintre bărbaţi, în prezent arestat în altă cauză, ar fi pătruns în curtea imobilului, apoi ar fi distrus alarma funcţională, timp în care ceilalţi doi bărbaţi supravegheau zona pentru a nu fi surprinşi.

Ulterior, ei au pătruns în interiorul locuinţei, de unde ar fi sustras peste 30.000 de dolari, 14.000 de lire sterline, euro, precum şi mai multe bunuri de valoare (bijuterii, ceasuri, parfumuri), într-un prejudiciu total de 240.000 de lei.

Cercetările sunt continuate de Serviciul Investigaţii Criminale din cadrul Sectorului 2 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cu cei trei bărbaţi în stare de arest preventiv.

Citeste si:
Doi romani, pusi sub acuzare in cazul jafului din locuinta Ecclestone
Doi romani, mama si fiu, pusi...
Sursa foto: Alexander Kirch / Shutterstock.com

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Citește și
Metroul din Drumul Taberei nu se mai deschide pe 30 iunie. Care este noul termen
Setari Cookie-uri