Care este impactul donatorilor în criza COVID-19? Companii și ONG-uri răspund la conferința online CSR-GROWING RESPONSIBLE

CSR-GROWING RESPONSIBLE - Impactul donatorilor în perioada pandemiei este conferința online organizată de wall-street.ro, unde vom dezbate efectele pe care le-a avut și continuă să le aibă implicarea mediului de business și a ONG-urilor în criza sanitară cauzată de pandemia de COVID-19, în România.

CSR-GROWING RESPONSIBLE - Impactul donatorilor în perioada pandemiei, ediția online, este evenimentul care aduce la masa discuțiilor ONG-urile și companiile care s-au implicat în societatea românească de la debutul pandemiei de Covid-19. Înscrie-te AICI la ediția care va avea loc pe 9 mai, de la ora 12:00.

Primii speakeri confirmați la ediția de anul acesta sunt Angela Galeta – directoarea Fundației Vodafone România, Mirela Nemțanu – directoarea HOSPICE Casa Speranței, Oana Gheorghiu și Carmen Uscatu – fondatoarele Asociației Dăruiește Viață, Melania Medeleanu – membru fondator al Asociației Zi de Bine și Vlad Mixich, coordonator al Observatorului Român de Sănătate.

Împreună vom vorbi despre relația dintre companii, ONG-uri și autorități. Vom dezbate importanța CSR-ul pentru societatea românească și impactul pe care inițiativele companiilor și ale ONG-urilor îl au atât asupra autorităților și a sistemului medical, cât și asupra comunităților vulnerabile.

Vom discuta cu reprezentanții celor mai active ONG-uri din țară, care ne vor oferi informații de la firul ierbii despre comunitățile pe care le-au ajutat, despre strângerile de fonduri din ultimele luni, despre problemele pe care le-au întâmpinat în ultima perioadă, urmând să dezbatem soluțiile propuse.

Citeste si:
Cum schimbă implicarea sectorului privat sistemul de educație românesc
Conferința CSR Growing...

De asemenea, vom afla care au fost cauzele în care au investit companiile în această perioadă dificilă, ce vulnerabilități au identificat, unde au întins o mână de ajutor și care au fost rezultatele.

Despre autor
Anca Olteanu
 Anca este web editor la wall-street.ro.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri