ALDE: Angela Merkel l-a sunat pentru Klaus Iohannis pentru a-i solicita muncitori români sezonieri și președintele s-a conformat

ALDE a transmis că trebuie să se ştie adevărul despre ''operaţiunile de trimitere a românilor" la muncă în străinătate şi aşteaptă ca o parte dintre răspunsuri să fie aflate în cadrul comisiei parlamentare de anchetă pe această temă.

"Mai întâi a fost sunat preşedintele Iohannis de Angela Merkel pentru a-i solicita muncitori români sezonieri. Iar preşedintele Iohannis s-a conformat. După aceea, l-au sunat din Marea Britanie, din Spania şi din Italia. Iar preşedintele Iohannis şi Guvernul Orban s-au conformat. Acum vedem că a primit un nou telefon din Irlanda. Ce se va întâmpla? Vom vedea din nou organizate zboruri nocturne cu sute de români care iau calea Irlandei? Ce putem să înţelegem noi din această situaţie, în care liderii europeni sună la Bucureşti pentru forţă de muncă? Că domnul Iohannis este omul care îţi rezolvă problema oamenilor de care ai nevoie pentru muncă, indiferent că e stare de urgenţă sau de carantină. Mai exact, Klaus Iohannis e băiatu' care te rezolvă cu orice. Ai nevoie de nişte oameni la sparanghel? Îl suni pe Klaus Werner Iohannis. Ai nevoie de nişte oameni la căpşuni? Te rezolvă tot Klaus Iohannis", se arată într-un mesaj ALDE, postat pe pagina de Facebook a partidului, potrivit Agerpres.

ALDE se întreabă "cine trebuie să sune la Cotroceni şi pentru cei un milion de români care au nevoie de un loc de muncă".

"Se pare că toţi europenii ştiu lucrul acesta. Încet, încet începem să îl ştim şi noi. Românii trebuie să ştie adevărul despre aceste operaţiuni de trimitere a românilor la muncă în străinătate. Poate că vom avea o parte din răspunsuri în cadrul Comisiei de anchetă din Parlament privind 'operaţiunea sparanghelul'", completează ALDE.

Citeste si:
Tăriceanu: Sunt discuţii ALDE-PSD-Pro România pentru formarea unei...
Tăriceanu: Sunt discuţii...
Sursa foto: Agerpres

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Citește și
Poliția a dat amenzi record azi-noapte, în zonele turistice din România
Setari Cookie-uri