După ce a disturbat conferința de oresă organizată de candidatul PNL la Primăria Capitalei, Nicușor Dan, viceprimarul Aurelian Bădulescu a declarat că îi face plângere penală „bodyguardului lui Nicușor", care l-ar fi amenințat și i-a trântit dulapul, scrie Hotnews.ro.

„Îi fac plângere penală bodyguardului lui Nicușor, nu am treabă cu Nicușor, el își vede de treaba lui. Eu îi fac plângere penală acelui individ îmbrăcat în negru care s-a apropiat foarte mult de mine și mi-a zis că, dacă nu plec, îmi taie gâtul. De ce trebuia să se apropie de mine, eu nu am avut nicio legătură cu d-lui, nu îl cunoșteam”, a declarat Bădulescu contactat de HotNews.ro.

Nicușor Dan spune că nu comentează astfel de declarații, acesta fiind modul de operare al PSD.

„Este necivilizat, antidemocratic, indiferent de cine ce spune, asta este prima regulă a democrației, scrisă în constituție, dreptul fiecăruia de-ași expima opinia. Eu eram acolo în poziția de candidat al opoziției la Primăria Capitalei care adresa un mesaj bucureștenilor care vor vota peste câteva luni. Este incalificabil, este în nota PSD, 10 august, Ordonanța 13, care din în când își dă arama pe față”, a spus Nicușor Dan.

Nicuşor Dan, candidat la Primăria Capitalei, susţinut de PNL şi USR, a organizat o conferinţă de presă la Prelungirea Ghencea, prezentând un bilanţ al mandatului Gabrielei Firea.La fața locului a fost prezent și viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, cu un dulap, care l-a întrerupe constant pe candidatul PNL la Primăria Capitalei.

Sursa foto: Captură Digi24.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri