Grădina cu Filme se redeschide, miercuri, în Piaţa Alexandru Lahovari, nr. 7, a anunţat Primăria Municipiului Bucureşti (PMB), scrie Agerpres.

Ediţia a şaptea va avea loc între 24 iunie şi 13 septembrie, de marţi până duminică, şi va continua două dintre cele mai cunoscute programe: 'Seara Filmului Românesc', cu dezbateri din lumea cinematografiei autohtone, şi 'Seara Filmului European', în parteneriat cu institute culturale şi ambasade din România.

Şi în acest an, seara de miercuri va rămâne rezervată filmului românesc.

'Publicul este invitat să descopere filmele româneşti într-o sesiune specială, alături de criticul de film Ileana Bîrsan, curatorul programului, care va susţine, după proiecţiile filmelor, o serie de dezbateri cu regizori, producători sau protagonişti de renume din industria cinematografică românească', precizează PMB într-un comunicat.

Noutăţile din program în materie de film sunt 'Seara Filmului de Dans', 'Seara Filmului de Fashion' şi documentarele muzicale. Nu vor lipsi concertele acustice, spectacolele de teatru, improvizaţie şi stand-up comedy.

Bilete şi rezervări sunt disponibile pe pagina www.Bilete.ro şi la casa de bilete Creart din Piaţa Alexandru Lahovari nr. 7.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri