Șef de spital, amenințat de un candidat PNL cu o intervenție la Ludovic Orban

Florin Diaconu, candidatul PNL la Primăria Buhuși, i-a dat telefon managerului spitalului din localitate și l-a amenințat că, dacă nu îi lasă omul în pace, va ajunge până la Ludovic Orban. Apelul a fost înregistrat de manager, iar europarlamentarul PSD, Dragoș Benea, baronul de Bacău al social-democraților, l-a publicat pe Facebook. Contactat de Libertatea, Diaconu spune că nu l-a amenințat pe manager și că nu are de fapt acces la premier. Însă șeful spitalui i-a făcut plângere penelistului la Parchet pentru șantaj, scrie Libertatea.ro.

lorin Diaconu, consilier local al PNL și candidat la Primăria Buhuși, l-a sunat săptămâna trecută pe Constantin Poiană, managerul Spitalului Buhuși, ca să-l preseze să îl lase în pace pe medicul Mouhannad Toron, pe care l-a catalogat drept omul său.

În caz contrar, Diaconu a amenințat că nu va reclama situația la DSP sau la Prefectură, ci direct premierului. Constantin Poiană l-a înregistrat, iar un pasaj audio a fost postat, duminică, pe pagina sa de Facebook, de către liderul PSD Bacău, Dragoș Benea.

Sursa foto: Agerpres Foto


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri