Nereguli găsite de inspectorii de la Protecția Consumatorului pe plaja din Tuzla: zone insalubre și construcţii ilegale

O serie de nereguli au fost găsite de reprezentanţii Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Constanţa pe plaja din Tuzla, printre care zone insalubre și construcţii ilegale. În urma acestui control, Primăria Tuzla a trimis o notificare către deţinătorii acestor construcţii să le demoleze, anunță News.ro.

„CJPC a participat alături de mai multe autorităţi la ambele acţiuni, sub coordonarea Instituţiei Prefectului. Au fost depistate locaţii insalubre, multe construcţii ilegale, cu destinaţia de alimentaţie publică, haznale săpate lângă izvoarele de apă <

>, cazări încropite printre gunoaie şi pentru toate acestea primaria oferă <>, transformându-i pe ilegalii comercianţi, în oportunişti!”, a spus Horia Constantinescu.

Acesta a menţionat că, în urma acestor controale, Primăria Tuzla a emis o notifiare de dezafectare a zonei.

Primăria Tuzla a transmis o notificare pentru toţi deţinătorii de construcţii din zona respectivă ca începând din 10 iulie să înceteze orice activitate comercială, iar în termen de 48 de ore să elibereze zona astfel încât toate construcţiile şi improvizaţiile să fie ridicate. În cazul în care acest lucru nu se va întâmplă, Primăria Tuzla a precizat că din 13 iulie va proceda la eliberarea zonei de plajă şi faleză, iar deţinătorii de construcţii vor suporta contravaloarea demolării.

Citeste si:
ANPC a amendat cu peste un milion de lei vânzătorii de jucării
Amenzi de peste un milion de...
Citeste si:
Temperatura normala a corpului
Temperatura normala a corpului

Sursa foto: Agerpres Foto

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri