Deputatul independent Nicuşor Dan, candidat la Primăria Capitalei, a afirmat că partidele de dreapta şi-au fixat ca termen data de 15 iulie pentru finalizarea negocierilor privind candidaţii la primăriile de sector.

„Dacă această epidemie ne va lăsa şi vom face alegerile locale în 27 septembrie, data limită în care trebuie depuse liste şi candidaturi este undeva în jur de 10 august. Partidele şi-au fixat 15 iulie pentru finalizarea negocierilor, mai avem câteva zile. Eu sunt optimist. E de salutat faptul că la Primăria Capitalei avem un candidat unic din partea acestor patru partide şi în ceea ce priveşte programul cu care candidatul la Primăria Generală şi candidaţii la Consiliul General merg împreună există o maximă compatibilitate. Sondajele spun că aceste partide vor avea undeva la 60% în Consiliul General. Pe această chestiune sunt foarte optimist. Pe cealaltă chestiune sunt, de asemenea, optimist", a spus Nicuşor Dan, duminică, într-o conferinţă de presă.

Măsuri în București pentru limitarea răspândirii Covid-19

Deputatul independent Nicuşor Dan, candidat la Primăria Capitalei, a făcut un apel la bucureşteni la responsabilitate şi a propus un set de zece măsuri care ar trebui luate de municipalitate în contextul creşterii numărului de cazuri de infectare cu noul coronavirus în Bucureşti.

„Apelul meu către bucureşteni este următorul: fiecare dintre noi poate să contribuie la limitarea răspândirii acestui virus şi pentru a permite funcţionarea spitalelor în regim normal este nevoie de responsabilitate socială pentru fiecare dintre noi şi, de aceea, rugămintea mea, îndemnul meu este ca fiecare dintre noi să poarte mască", a spus Dan.

El a mai solicitat mobilizarea Poliţiei Locale pentru verificarea obligaţiei de a purta masca în spaţii închise, în spaţii comerciale, în mijloacele de transport în comun şi a respectării interdicţiei de a intra şi de a folosi spaţiile de joacă pentru copii.

Dan a cerut Primăriei Capitalei să instaleze robinete cu apă şi săpun la intrarea în parcuri şi în pieţe şi să utileze cu dezinfectant mijloacele de transport în comun şi staţiile STB.

El i-a reproşat primarului Capitalei, Gabriela Firea, că nu colaborează cu Ministerul Sănătăţii. „Consider că primarul general nu tratează cu gravitatea cuvenită acest fenomen social - acesta este un reproş - şi al doilea reproş este că nu colaborează, ci dimpotrivă tensionează continuu relaţia cu Ministerul Sănătăţii", a afirmat Nicuşor Dan.

Sursa foto: ALEX MICSIK / AGERPRES FOTO

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri