Protest în Piața Victoriei împotriva carantinei: Un grup de 200 de persoane fără măști protestează și recită rugăciuni

Aproximativ 200 de persoane, de toate vârstele, s-au adunat duminică în Piața Victoriei, pentru a protesta față de proiectul privind izolarea și carantinarea în timpul pandemiei de coronavirus. wall-street.ro a luat pulsul protestului din Piața Victoriei, pentru a observa intensitatea acestuia.

UPDATE 19:00! Grupul a ajuns la maximum 1.000 de persoane. Oamenii se declară împotriva carantinei și a izolării la domiciliu.

Mesaje precum: Jos cu legea criminală, Presa mincinoasă, Ați mințit poporul cu televizorul sau Jandarmeria apără hoția, sunt strigate de către oamenii adunați în Piața Victoriei, în fața clădirii Guvernului.

Citeste si:
Medicii acuză DSP: Suntem obligați să facem abuzuri pentru care vom...
Scandal după scandal la DSP...
Citeste si:
15 remedii simple pentru durerile de urechi
15 remedii simple pentru...

În plus, grupul a adus bannere, care exprimă frustarea împotriva sistemului medical, prin așa numita Dictatură medicală. Oamenii refuză să creadă în existența virusului și în necesitatea respectării măsurilor de protecție.

Aceștia nu respectă distanțarea socială sau regulile de protecție, nepurtând măști de protecție.

Citeste si:
Elevii protestează la Guvern și cer soluții pentru noul an școlar...
Elevii protestează la Guvern...

Un grup de 200 de persoane fără măști protestează și recită rugăciuni

Manifestanții au adus icoane și au recitat rugăciuni. Cei mai mulți dintre cei prezenți nu poartă măști și nu păstrează distanța fizică, fapt pentru care au fost avertizați de jandarmii care supraveghează evenimentul că vor fi amendați, scrie G4media.ro.

Robert Cazanciuc a criticat proiectul de lege elaborat de Guvern privind carantinarea şi izolarea, care se află în dezbatere la Senat, după ce a fost adoptat cu amendamente de Camera Deputaţilor, susţinând că este un „dezastru" şi, ca urmare, actul normativ va fi votat când va corespunde „nevoii românilor", după dezbateri cu toţi cei implicaţi în aplicarea lui.

Premierul Lodovic Orban a declarat, după ce Senatul a amânat votul pentru legea carantinei și izolării, că este revoltat și indignat de această decizie luată de PSD.

Senatorii au amânat dezbaterea pe legea carantinei și izolării pentru luni. Social-democrații au decis amânarea dezbaterii pe legea carantinei și izolării pentru luni, în ciuda cerinței liberalilor de a vota legea sâmbătă. Au votat cu majoritate de voturi, 6 la 3.

Citeste si:
Purtarea măștii de protecție în aer liber, obligatorie și în...
Purtarea măștii de protecție...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri