Fundația Motivation România: 27 de vieți schimbate în bine, în luna iunie, prin SMS cu textul ACTIV, la 8844

Fundația Motivation România a lansat campania de donare a 2 euro lunar, prin SMS cu textul ACTIV la 8844. În luna iunie, 27 de copii și adulți care folosesc scaune rulante au primit seturi cu produse care îi ajută să-și îngrijească sănătatea și să rămână activi.

Costurile de achiziționare a produselor au fost acoperite din fondurile strânse prin campania de donații prin SMS implementată de Motivation. Seturile de produse includ măști de protecție reutilizabile, mănuși de unică folosință, dezinfectant pentru mâini, șervețele dezinfectante pentru suprafețe, săpun lichid și creme de protecție a pielii.

Sub deviza #NuLăsămPeNimeniÎnUrmă, inițiativa vine în sprijinul persoanelor care folosesc scaune rulante și care, atât în perioada stării de urgență, cât și pe perioada stării de alertă, întâmpină dificultăți de aprovizionare cu produse de protecție și îngrijire a sănătății, din motive precum lipsa accesibilității, întreruperea legăturii cu persoanele de sprijin, riscul mai mare de expunere la infecția cu coronavirus, prin utilizarea de echipamente asistive și atingerea lor constantă, sau lipsa resurselor financiare.

Campania de donații prin SMS cu textul ACTIV la 8844 a fost lansată de Fundația Motivation România în septembrie 2019 pentru a reda mobilitatea persoanelor cu dizabilități locomotorii, prin scaune rulante potrivite. În perioada mai-octombrie 2020, în contextul pandemiei, donațiile de 2 euro lunar/ SMS sunt redirecționate către procurarea și expedierea de produse de îngrijire a sănătății pentru persoane utilizatoare de scaune rulante identificate de echipele regionale Motivation.

Citeste si:
Pandemia pentru cei în scaun rulant: problemele și provocările care...
Problemele utilizatorilor de...
Citeste si:
Cum sa scapi de durerea de stomac: 5 solutii rapide
Cum sa scapi de durerea de...
Sursa foto: Fundatia Motivation

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri