Autointitulatul rege al romilor, Dorin Cioabă, internat în Spitalul de Pneumoftiziologie din Sibiu împreună cu soţia sa, ambii infectaţi cu noul coronavirus, îi îndeamnă pe romi să aibă încredere în medici şi să meargă la spital să se testeze, iar dacă sunt bolnavi, să rămână internaţi, pentru a fi vindecaţi.

Întrebat dacă testul pentru noul coronavirus pe care l-a făcut a fost pozitiv, Cioabă a confirmat.

"Sunt bine, dar la spital. Sunt eu cu Sighi (Sighişoara - n.r.) aici, acum. (...) Eu am fost în contact cu aceştia de la stabor. Eu am fost la o judecată şi de acolo m-am dus în maşină, cu trei membri ai staborului şi aceştia toţi trei au ajuns la spital. Acum îmi e teamă şi mie şi am zis să vin să îmi fac şi analize şi mi le repet. Eu am venit să îmi fac analize", a declarat Dorin Cioabă, conform Agerpres.

Cioabă îi îndeamnă pe toţi romii care au simptomele bolii să meargă la spital.

"Să meargă la spital în primul rând, că e foarte bine să vadă, are sau nu are, unde le dă medicamente de răceală şi le trece, că nu e altceva, ca să nu se agraveze, că dacă se agravează, pe urmă nu mai poate să îi salveze nimeni", a mai spus Dorin Cioabă.

La începutul pandemiei de COVID-19, două rude ale lui Dorin Cioabă, un unchi şi soţia acestuia, au decedat din cauza noului coronavirus, însă aveau şi comorbidităţi.

Sursa foto: Facebook / Dorin Cioaba

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri