Nuntă a familiei Halep, oprită de poliţişti pentru nerespectarea măsurilor împotriva Covid-19

O nuntă a unei verişoare a Simonei Halep, desfăşurată pe terasa unui restaurant din municipiul Constanţa cu participarea a circa 200 de persoane, a fost oprită duminică seară de poliţişti şi jandarmi pentru că nu erau respectate măsurile de prevenire a răspândirii Covid-19.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, la faţa locului s-au deplasat 28 de poliţişti de ordine publică, criminalistică şi rutieri pentru efectuarea primelor verificări, în urma primirii unui apel la 112, scrie Agerpres.

"Poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa s-au autosesizat în urma unui apel la 112, efectuat în jurul orei 20.00, cu privire la un eveniment festiv preconizat a avea loc la un restaurant din municipiul Constanţa. Astfel, la faţa locului s-au deplasat 28 de poliţişti de ordine publică, investigarea criminalităţii economice, criminalistică şi rutiera pentru efectuarea primelor verificări. S-a constatat faptul că operatorul economic nu respectă măsurile de diminuare a impactului riscurilor prevăzute de Legea 55/2020, prin faptul că pe terasa localului respectiv mesele nu erau poziţionate cu respectarea distanţei de 2 metri, iar numărul invitaţilor depăşea 50 de persoane", a informat IPJ.

Totodată, conform sursei citate, reprezentanţi ai Direcţiei de Sănătate Publică şi inspectori de la Protecţia Consumatorului au facut verificări de specialitate în ceea ce priveşte respectarea normelor privind prevenirea răspândirii virusului COVID-19.

La faţa locului au fost şi lucrători ai Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa, precum şi poliţişti locali. În cauză, a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.

Citeste si:
Biolog: Coronavirusul devine din ce în ce mai contagios
Biolog: Coronavirusul devine...
Citeste si:
Cum sa scapi de durerea de stomac: 5 solutii rapide
Cum sa scapi de durerea de...

Sursa foto: MCphotostudio / Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri