Asociația Pro Infrastructura a publicat imagini aeriene cu șantierul pasajului Doamna Ghica din București, despre care primarul general Gabriela Firea spunea luna trecută că ar trebui să fie gata în toamnă.

"Vă prezentăm în premieră imagini aeriene cu șantierul pasajului Doamna Ghica din București, aflat la intersecția Șoselei Colentina cu Strada Doamna Ghica (inelul rutier secundar al capitalei) din sectorul 2.

Deși primarul Firea afirmă în mod mincinos că acest proiect va fi finalizat în această toamnă, se poate observa cu ochiul liber că lucrările sunt într-un un stadiu incipient, executându-se operațiuni la fundațiile podului, relocări de utilități sau la bretelele prin care va fi deviat traficul. În plus, licitația pentru realizarea tablierului metalic a fost anulată recent.

Solicităm autorităților locale mai multă responsabilitate în declarații, canalizându-și astfel energia spre adevăratele blocaje ale proiectelor de infrastructură din București", se arată într-o postare pe Facebook.

Pe 28 iulie 2020, Gabriela Firea scria într-o postare pe Facebook că pe șantierul pasajului se lucrează "la foc continuu, pentru a respecta termenele asumate și a finaliza lucrările în aceasta toamnă", potrivit Digi24.

Sursa foto: Asociatia Pro Infrastructură Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri