VIDEO În ce stadiu este pasajul Doamna Ghica. Firea spunea în iulie că "se lucrează la foc continuu", pentru a fi gata în toamnă

Asociația Pro Infrastructura a publicat imagini aeriene cu șantierul pasajului Doamna Ghica din București, despre care primarul general Gabriela Firea spunea luna trecută că ar trebui să fie gata în toamnă.

"Vă prezentăm în premieră imagini aeriene cu șantierul pasajului Doamna Ghica din București, aflat la intersecția Șoselei Colentina cu Strada Doamna Ghica (inelul rutier secundar al capitalei) din sectorul 2.

Deși primarul Firea afirmă în mod mincinos că acest proiect va fi finalizat în această toamnă, se poate observa cu ochiul liber că lucrările sunt într-un un stadiu incipient, executându-se operațiuni la fundațiile podului, relocări de utilități sau la bretelele prin care va fi deviat traficul. În plus, licitația pentru realizarea tablierului metalic a fost anulată recent.

Solicităm autorităților locale mai multă responsabilitate în declarații, canalizându-și astfel energia spre adevăratele blocaje ale proiectelor de infrastructură din București", se arată într-o postare pe Facebook.

Pe 28 iulie 2020, Gabriela Firea scria într-o postare pe Facebook că pe șantierul pasajului se lucrează "la foc continuu, pentru a respecta termenele asumate și a finaliza lucrările în aceasta toamnă", potrivit Digi24.

Citeste si:
Firea, plângere pentru cei care vor să blocheze şantierul de la...
Firea: ISC Bucureşti şi...
Citeste si:
Cele mai bune surse alimentare de vitamina C
Cele mai bune surse...

Sursa foto: Asociatia Pro Infrastructură Facebook

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri