FOTO Cum arată Piaţa Sudului din Bucureşti. AGLOMERAȚIE mare la redeschidere

Noul complex agroalimentar Piața Sudului a fost deschisă, după o investiţie de aproximativ 10 milioane de euro.

Noua piață are instalaţii de climatizare şi autorizaţie de securitate la incendiu. De asemenea, în zonă a fost amenajat un hectar de spaţiu verde, dar şi o parcare etajată de 300 de locuri.

Complexul agroalimentar de la Piața Sudului este format din trei corpuri de clădire destinate închirierii de către Consiliul Local pentru activități comerciale.

Corp 1 - este dedicat atât comerțului cu tarabe cât și comerțului cu magazine independente. În total, au fost amenajate 145 de tarabe pentru producătorii de fructe și legume, dispuse pe cele două nivele - 105 la parter și 40 la etaj, precum și 37 spații comerciale, de unde oamenii se vor putea aproviziona cu produse alimentare de bază, brânzeturi, produse din carne, de panificație, etc. De asemenea, la etajul acestui corp, a fost amenajată o zonă de alimentație publică – restaurante, cafenele precum și zone de relaxare.

Citeste si:
Se redeschide Piața Sudului
Noul complex agroalimentar de...
Citeste si:
Temperatura normala a corpului
Temperatura normala a corpului

Corp 2 – este un pavilion cu spații de închiriat, aflat în lungul Străzii Nițu Vasile, în partea de Vest a amplasamentului, amenajat pentru comercializarea produselor fast-food, panificație, patiserie, cofetărie.

Corp C3 – este o clădire cu un regim de înălțime subsol+parter, amplasat lângă C1 și paralel cu C2. La parterul acestei zone au fost amenajate zone comerciale destinate închirierii, iar la subsol spații tehnice.

Citeste si:
Berceni sau Moșilor? Unde îți recuperezi mai rapid investiția...
Berceni sau Moșilor? În care...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri