Internet Corp, unul dintre cei mai mari publisheri de pe piața media din România, anunță numirea Cristinei Bucea în rolul de Director de Vânzări.

Cristina Bucea face parte din echipa Internet Corp din aprilie 2017 și a avut roluri de Account Manager și ulterior de Coordonator Proiecte Speciale. Din noul rol va coordona vânzările pentru un portofoliu propriu de site-uri de business, știri, lifestyle și target feminin, pentru site-uri cum ar fi wall-street.ro, start-up.ro, Kudika.ro, 9am.ro, Garbo.ro, Retail.ro sau FutureBanking.ro , dar și pentru peste 45 de site-uri din regia de vânzări.

„Noile atribuții reprezintă pasul firesc în evoluția mea profesională, ca o continuare a muncii din ultimii cinci ani de când fac parte din echipa Internet Corp. Ecosistemul din companie, dar și cel din piață, mi-au oferit prilejul de a descoperi noi modalități de adaptare, de înțelegere a nevoilor clienților și găsirea unor soluții pentru momentele provocatoare pentru industria de advertising din România și nu numai”, a declarat Cristina Bucea, Director de Vânzări la Internet Corp.

Ea a adăugat că „am toată încrederea că alături de colegii mei de la Internet Corp, unde pot să spun că am găsit o familie cu care pot comunica deschis și lucra eficient, vom continua să creștem către țintele spre care știm că putem și merităm să ajungem”.

Internet Corp face parte din martie 2021 din grupul paneuropean Primavera Digital Group (PDG), alături de compania britanică de comunicare Ranieri Agency.

Pe lângă publicațiile deținute, Internet Corp s-a dezvoltat în ultimii ani și prin extinderea portofoliului regiei de vânzări, oferind pieței de advertising opțiuni diversificate. De asemenea, compania a dezvoltat și o serie de evenimente renumite pe diverse verticale, cum ar fi Future Banking, ecomTEAM și Retail Arena, dar și o platformă tehnologică adaptată lumii hibride în care trăim prin care se pot organiza evenimente virtuale și hibride interactive, IC Events.

Pe termen mediu și lung, Internet Corp va continua să investească în dezvoltarea echipei sale de profesioniști și va avea un focus în investiții în tehnologii hybrid, data driven și care să ajute la creșterea performanțelor locale și internaționale ale companiei.

Sursa foto: Internet Corp

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri