Compania InternetCorp, publisherul wall-street.ro, va avea din septembrie un nou CEO, in persoana actualului Sales & Client Service Director, Raluca Mateiu.

Cu o experienta de peste 7 ani in vanzarea de publicitate online, dintre care ultimii 4 in pozitia de coordonator al departamentului de vanzari al InternetCorp, Raluca Mateiu a acceptat propunerea de a prelua conducerea executiva a companiei. Promovarea Ralucai Mateiu, care va coordona in continuare si echipa de vanzari a companiei, are loc in contextul unei cresteri a cifrei de afaceri in 2014 si in perspectiva noilor proiecte dezvoltate de InternetCorp.

“Pasul facut este o continuare naturala a ceea ce am dezvoltat pana in prezent in Internet Corp, idei pe care le voi aplica omogen in toate directiile de business de acum inainte. Ne aflam intr-un moment bun, in care reach-ul site-urilor din portofoliul InternetCorp, calitatea continutului si echipei de management, ne permit sa continuam cresterea accelerata si inovatia, pe o piata din ce in ce mai dinamica, care prezinta oportunitati interesante”, a declarat Raluca Mateiu.

Mihai Seceleanu, fondator si actionar al companiei si CEO de la infiintare, va ramane in continuare implicat in InternetCorp, in calitate de Presedinte al Consiliului de Administratie.

“Au trecut aproape 10 ani de la prima discutie pe care am avut-o cu alti doi prieteni si antreprenori, privind lansarea unui start-up pe nisa de online media. Intre timp, am reusit ca, alaturi de acestia precum si de excelenta echipa pe care o am alaturi, sa construim nu doar unul dintre leaderii publishingului online din Romania, cat si o companie stabila, sanatoasa, care si-a diversificat constant in ultimii ani structura veniturilor”, a declarat Mihai Seceleanu, actualul CEO al companiei.

Citeste si:
Seful McDonald's, concediat din cauza unei relatii la munca
McDonald's isi concediaza...

“Voi ramane alaturi de InternetCorp ca membru in Board si cred 100% ca Raluca, impreuna cu colegii din echipa executiva si beneficiind de intregul suport al actionarilor, va accelera trendul pozitiv pe care suntem, aducand mai mult dinamism in dezvoltarea InternetCorp”, continua Mihai Seceleanu.

InternetCorp este unul dintre cei mai importanti publisheri online din Romania, cu o prezenta puternica in segmentele de business si lifestyle feminin, in portofoliul sau regasindu-se publicatii ca wall-street.ro, Kudika.ro, 9AM.ro, Garbo.ro sau platforme precum CashOUT.ro sau Retail.ro.

Infiintata in 2005 de catre trei antreprenori romani – Mihai Seceleanu, Liviu Dumitrascu si Daniel Tatar, compania a atras in actionariat in 2009 pe 3TS Cisco Growth Fund, fond de investitii administrat de catre 3TS Capital Partners. Cunoscuta pe piata locala si datorita investitiilor de succes in Avangate, Axigen, Centrul Medical Unirea si Romprest, 3TS Capital Partners este una din cele mai importante si active firme de private equity/ venture capital din Europa Centrala si de Est.

Citeste si:
Cel mai mare administrator de fonduri din Romania are un nou sef
Erste Asset Management, cel...

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea New Media »Citeste si
Arval are un nou director comercial. Vine de la UniCredit